Nieuws

Het laatste nieuws van badmintonclub Temse: 

Ontbijt 30/09/2018

ONTBIJT_20180930

ons jaarlijkse ontbijt komt er ook weer aan op 30 september. dus schrijf jullie lekker in als jullie zin hebben in een ontbijtje met broodjes, koffie fruitsap, etc. dus wees er snel bij want inschrijving duren tot 25 september. inschrijving via mail op secretaris@bctemse.be en betaling is op de dag zelf

Wij zien jullie graag op 30 september om 10 uur in sporthal Temsica. Tot dan.

 

50 jaar BC Temse

BCT_CT-MIX-74

Dit jaar is het feest bij BCT! Dit seizoen blaast de club 50 kaarsjes uit. Op 10 september hadden we al een leuke dag met lekker eten, drinken en vooral veel badmintonplezier! Voor alle foto’s, klik hier!

Daarnaast hadden we op 20 april nog een geweldige receptie & quiz. Een zeer leuke avond! Bekijk hier alle foto’s.

Voor alle wedstrijdverslagen, check zeker onze Facebookpagina!

Kevin is BELGISCH KAMPIOEN!

Amper een week na het geweldige nieuws van het DB Opslag tornooi, kwam er nog beter nieuws binnen. We hebben een Belgisch Kampioen in onze club!

422.JPG

Kevin speelde op 18/2/’18 zijn eerste BK roelstoelbadminton in Heusden-Zolder en haalde daar meteen de eerste plaats. Samen met zijn dubbelpartner Rik mag Kevin zichzelf nu Belgisch Kampioen noemen.

WAT EEN PRESTATIE! Ze maakten het soms spannend met 3 sets, maar wonnen alle matchen. Wij bij BCT zijn enorm trots en wensen Kevin & Rik dan ook een heel dikke proficiat!

Alle scores van Kevin vind je hier.

Een week voor het BK speelde Kevin nog mee op het BD Opslag tornooi. En ook daar haalde hij enkele prijzen! Hij speelde samen met Bjorn mee met de dubbels, won de eerste plaats in de enkels en kreeg nog eens de trofee voor beste speler van het tornooi!

Dat Kevin de laatste weken goed bezig is, is nog zacht uitgedrukt!

Advertenties